Pályázati támogatás

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a 05-KKM-VIZDIPLOMACIA-2021 kódszámú program keretében „A KL System Kft. fenntarthatósággal kapcsolatos céljainak bemutatása” c. projektet támogatta.

A KL-SYSTEM Környezet-és Légtechnikai Kft., a Külgazdasági és Külügyminisztérium által „A fenntartható fejlődéshez hozzájáruló terméket vagy szolgáltatást előállító hazai vállalkozások piacra jutását előmozdító tevékenységek finanszírozására” kiírt Felhívásra beadott KKM/31529-3/2021/Adm azonosító számú pályázaton 4 495 750 Ft támogatást nyert a „A KL-System Kft. fenntarthatósággal kapcsolatos céljainak bemutatása” című projekt megvalósítására.

Egyre nagyobb teret hódít az ipari munkahelyeken a biztonság és a környezettudatos szemlélet. Az üzemeltetők, gyártók és végfelhasználók egyre érzékenyebbek erre a problémára, mind a szigorodó emissziós szabályozások, mind a termelési és munkakörülmények színvonalának fejlődése okán. Cégünk rendelkezik a szükséges tudással a levegőszűrés, valamint a napelemes áramtermelés, napelemes közvilágítás és az e-közlekedés területén használt legfejlettebb rendszerek és technológiák tervezéséhez és gyártásához.

A projekt során részt vettünk a Budapesten megrendezésre került Planet 2021 kiállításon, 2021.11.29 - 2021.12.05 között. Megvalósultak a tervezett marketingeszközök, amelyek a termékeinket hivatottak bemutatni fenntarthatósági szempontból. Ezen eszközök környezetbarát anyagból készültek, gravírozott cég és terméklogóval, valamint hastag-elt cégszlogenekkel, hívószavakkal ellátva. Promóciós tanácsadás keretében kialakítottuk a tanácsadóval a megjelenési formákat, az üzenetet. Az új honlapra felkerültek bemutatkozó anyagaink, a videótartalom előállítása során a filmek feliratozása, ami a céget és a tevékenységét, a fenntartható fejlődés irányába tett lépéseinket mutatja be. Az online marketing kampány pedig a Planet 2021-en történő megjelenésünkhöz és a termékeinkhez kapcsolódó törekvéseinket erősíti. A tervezett tevékenységek várt hosszú távú hatásai között szerepel a KL Solar és a levegőszűrők eladásainak növekedése a megfelelő marketingtevékenység és a kiállításon való megjelenés segítségével.

A Planet 2021 kiállítás nagyszerű lehetőség volt arra, hogy potenciális partnerek elsőkézből ismerkedjenek meg a termékeinkkel, a céggel. A megjelenés során szerezett kapcsolatok újabb együttműködéseket eredményeztek, mind beszállítói, mind vevői területen. A megjelenés során a környezetvédelmi, zöld technikákat előnyben részesítő partnerkapcsolatok kialakítására került sor és megoszthattuk azt a sok jó gyakorlatot, amit napi szinten alkalmazunk. Pályázatunk egyértelmű célja a fenntartható működéssel kapcsolatos megoldásaink rendszerbe foglalása, bemutatása és megosztása volt. Szeretnénk megosztani, amit csinálunk és tanulni másoktól, hogy még jobban csináljuk.